.

.

.

اینجا ما هستیم و خدامون

-----------------------------
با قراردادن این عکس
به عنوان
عکس پروفایل وبلاگتان
به جمع ما بپیوندید
+عشق

http://nomovement.blog.ir/

روزجمعه

جمعه, ۲۶ مهر ۱۳۹۲، ۰۹:۲۰ ق.ظ
بسم الله

سلاااااااااااااااام

نمیدونم چرا صبح که امدم کامنتها رو خوندم ی پست نذاشتم 

شاید گفتم وقت دارم و میام میذارم اما نشد انگاری

از خواب بیدار شدم  و رفتم اشپزخونه

کلا ادمی هستم که بیدار بشم اول اشپزخونه میرم ی سراغی از اشپزخونه میگیرم

بعدشم رفتم صورتمو شستم

رفتم دنبال موادی که شب پیش برای ترشی گذاشته بودم درست بشه و خشک بشه و اون خیسی که برای شستنش بود گرفته بشه

رفتم دنبال شیشه زیر زمین

دیدم مامان با دنیای از ظرفا داره کلنجار میره که ترشی ها شو جابجا کنه

گفتم خو پس منم برم بریزم تا دیر نشده

دیگه امدم بالا و ی چایی ریختمو و رفتم دنبال کارام

امروز قرار بود ی استامبولی درست کنیم پر از لوبیا سبز

بعد از ی سال فک کنم باشه چون داداش اولی اصلا لوبیا سبز دوس نداره

اون یکی (داداش کوچیکه)گوشت دوست نداره

خلاصه برنامه داشتیما

هیچی دیگه تا امدیم و برای خودم ترشی بندری درست کردم هم لیته هم درشت 

دیدم داادش دومی با خانمش و بچه ها امدن

حالو احوال پرسی تا امدم دست بدم به عارف (دختر داداش دومی)دستام حنایی بود یهو دستاشو نیگاه کرد فک کردش الان دستاش نارنجی شده 

همه زدیم زیر خنده

فندق امده بود بغلم هی ناخناشو مینداخت رو پوستم که بکنه نارنجیارو

خلاصه باز مشغول ترشی ها شدم

و شروع کردم به مواد استامبولی درست کردن

که عارف امد گفت من ترشی میوه میخوام

مجبورم کرد اون شیشه کوچولوی بالا ترشی میوه رو براش انداختم

ی ترشی شوری باری زن داداش اولی انداختم که ببره برا خودش خونشون 

البته ترشی بندری و ترشی ساده توی دبه ریختیم براشون چون کشاورزن حوصله اینکاراو ندارن

دیگه ی استامبولی خوردیم جای همه خالی نشد عکس بگیرم ازش چون حتی نذاشتن توی سفره بمونه که عکس بگیرم

و سالاد کاهو برای مخلفاتش درست کردیم



و خلاصه روی کابینت پر کردم از ترشی های که انداختم 

در عرص ده روزی که گذشته

هنوز میخوام ترشی چغندر یا همون لبو رو بندازم منتظرم زن داداش اولی برام بیاره

بفرمایید.......

جایتان خالی الانم نشستم با خوردن ی تیکه خربزه محلی وبلاگ مینویسم

* خداشکررررررررررررت


** لینک عکس کامل نیومده کلیک کنین  استفاده از عکس ممنوع

  • ادم و حوا

نظرات (۱۸)

  • مامان خونه
  • سلام
    چه ترشی های خوشمزه و رنگارنگی
    ایول همچین هنرمندی بودی من خبر نداشتم
    تو رو خدا اموزششو دقیق و با نکته های مهمش بزار که من هنوز ترشی خوب درست نکردم راستشو بخوای بلد نیستم
    مخصوصا شور

    پاسخ:
    پاسخ:
    سلام شما واقعا به من لطف دارین مامان خونه
    چشم شما هرجا شو مشکل داشتین بگین اگر تجربه داشتم راهنمایی میکنم
    نوش جانت این یه نوعشه ترشی لیمو رو میگم ما اصلا چیزی روش نمیریزیم آب خودشه همش بعضی ها دیدم از اول آبلیمو میریزن بعضی ها هم سرکه مثل تو ولی من اینو بیشتر دوست دارم طعم خاصی داره برای همراهی غذاهای گوشتی مناسبه ولی اینقدر ذوق اون گلای تو شیشه کردم راستی با وسیله ی خااصی اینارو گل میکنی یا قالب کیک

    پاسخ:
    پاسخ:
    سلام
    ممنونم الهام جان خیلی خیلی کمک کرد این توضیحت انشالله وقت بشه و درستش کنم


    اون با قالب شیریینی نخودی که از زن داداشم گرفتم درستش کردم
  • امیــــــــــ♥زهرا♥ــــــــــــــر
  • ای بهار خانوم نمیگی دهنمون اب میوفته البته منم ترشی ریختم ولی به پای شما نمیرسم
    کدبانو حسابی مال خونه خودت اماده ایــــــــــــــــــا

    پاسخ:
    پاسخ:
    بلی که اماده ام چرا نباشم
  • بانوی بارانی
  • بابا باریکلا کلی کدبانویی ها .. من عاشق ترشی ام اما تا حالا فقط بادمجون شکم پر درستیدم :( به منم یاد بده اونایی رو که آسون و خوشمزه میشن .ترشی میوه دوس ندارم . اصن ترشی دردسر داره نمیخوام آماده میخرم

    پاسخ:
    پاسخ:
    چرا همه میگین کدبانو
    میخوای برات بفرستم
    همشون اسون درست میشن ها
  • ๓αяγα๓ gΘℓï
  • اوووو عاشق ِ ترشیم ..
    باریکالا بهار خانومی .. آفرین ..

    پاسخ:
    پاسخ:
    آدرس بدین بفرستم بی تعارف ها
    خووب عسیسم نمیگی یکی دلش بخواد؟؟؟

    پاسخ:
    پاسخ:
    شما که نزدیکی میارم برات
    لطف میکنی دستور ترشی میوه
    روبرام بزاری

    پاسخ:
    پاسخ:
    بعد از چهار روز تونستم امروز نوشتم براتون
  • پلک شیشه ای
  • آقا ما هم میخواهیم از اینا
    خیلی دلمون رو برد
    آدرس میدیم و پولش رو الان کارت به کارت میکنیم!
    به به منم میخوام ......
    یه آدم شکمویی هستم
    ولی سرکه با بدنم سازگار نیست

    پاسخ:
    پاسخ:
    بدو پس پولشو بده که ادرس بگیرم

    ای بابا چقد حیف شد پس
    واااااااای بهار نمیگی من وقت درست کردن ترشی ندارم عکس میذاری هوس میکنم بعد چشم بچم سبز میشه (خدانکنه)
    خیلی هنرمندی دوست جونی خودم



    پاسخ:
    پاسخ:
    خو شما بیا از هر کدوم خواستی میدم ببری
    این که غصه خوردن نداره خانمی
    شما اضافه شدی به لینکام عزیزم ^_^


    پاسخ:
    پاسخ: چه افتخاری نصیبمون شد

    وبت خیلی گوگولیه بهار خانومی ^__^
    پیش منم بیا

    پاسخ:
    پاسخ:
    سلا م خوش امدی خانمی
    وب ما گوگولیه؟؟؟؟؟؟؟
    سلام فداتشم ... نه چیزی نیس فقط زندگیم بدجور توی سراشیبیه

    پاسخ:
    پاسخ:
    سلام درست میشه مهسا جان کمی صبر کن و توکل کن بخودش
    جوووووووونم عزیزم...خوش بگذره حسآبی

    پاسخ:
    پاسخ:
    مرسی شیوا جان
    آقا شدم فاطمه سوتی :|

    بهله سبک و خوشمزه :) + آن گونه گفتی یعنی بد میباشد سبکی غذا؟ :دی

    :):*

    پاسخ:
    پاسخ:
    شان کجا شام کجا؟
    بله سوتی دادی خانمی در حد تیم ملی
  • ستاره شریفی
  • سلاااااااااام
    ترشی میوه ها که شکل گل های چهارپر در آوردی خیلی قشنگ شده،ترشی میوه دیگه نارنگی با کیویه یا پرتقال با کیوی ؟
    راستی ترشی سالادی هم درست کن اونم خیلی خوشمزه اس.
    گل کلم و کرفس فلفل قرمز ، سیاهدونه و هویج رو توی آب نسبتا رقیق گوجه فرنگی میذارن .
    خیلی خوشمزه میشه


    پاسخ:
    پاسخ: سلام
    ترشی میوه پنج پر درست کردم
    کیوی و نارنگی بودش
    چشم اونم درست میکنم

  • ستاره شریفی
  • سلاااااااام خانوم
    خسته نباشی
    عکس ترشی هاتو حتما بذار یادت نره ها . . .
    من خیلی دوست دارم ترشی درست کنم. . .
    شانسی وبت رو پیدات کردم مطالبت جالب و روون بود.
    منتظر عکس های نازت هستیم

    پاسخ:
    پاسخ:
    سلام خانمی
    خداقوت خانمی
    میذارم من بیشتر وقتها عکس میذارم
    عجب سعادتی داریم پس من شانسی پیدا شدم
    ممنونم لطف دارین

    خوش بگذره ایشاالله بهتون عزیز دلم

    پاسخ:
    پاسخ:
    مممنونم خانوم مهندس
  • ·٠•● بــ•_•ـانوی آب و آتیش ●•٠·
  • شرمنده بهار جون. هر شب وبتو میخونم اما راستش کامنت نذاشتم. مخاطب خاموش شدم
    یه مدت اپ نمیکنم اما هر روز احتمالا یا صبح یا شب بهت سر میزم. همیشه عزیزی

    پاسخ:
    پاسخ:
    دشمنت شرمنده بانوووووووووو
    ای بی انصاف کامنت نذاری میام گله میکنماااااااااااا
    ممنونم لطف داری شما

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی