.

.

.

اینجا ما هستیم و خدامون

-----------------------------
با قراردادن این عکس
به عنوان
عکس پروفایل وبلاگتان
به جمع ما بپیوندید
+عشق

http://nomovement.blog.ir/

عدسی

چهارشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۲، ۰۳:۰۰ ب.ظ
بسم الله

سلام

من گاهی که میخوام چیزی درست کنم نیگاه میکنم ببینم چی داریم توی خونه

مثلا اونروز هوس عدسی نمودم و ناهار هیچی نداشتیم

کارم زیاد داشتم یکی سرخ کردن بادنجان بود و سبزی پاک کردن

پس دست بکار شدم برای عدسی درست کردن

عدسی محلی یا ولایتی هم ریزتر هستن هم دیرپز تر

دو پیمانه گذاشتم تا خوب بجوشه

پیاز و سیب زمینی و بادنجان هم سرخ کردم و ادویه و رب بهش زدم مقداری آب ریختم تا یکم بپزه

بیست دقیقه که عدسا جوشید 

تمام مواد سیب زمینی و بادنجان و پیاز ریختم داخل عدس ها

اب جوشیده رو هم ریختم سر قابلمه گذاشتم به مدت دوساعت روی حرارت بپزه

تا خوب جا بیفته



و ی مدل دیگه اینه که همین کارو انجام میدم گوشت چرخ کرده سرخ میکنم میریزم 

نوش جان 


* بدلیل اینکه پدر بنده بادنجان طبعشون نمیکشه و نمیخورن اسم بادنجون نیوردم توی خونه چون اونقده میجوشه در عدسی که تشخیص داده نمیشه

  • ادم و حوا

نظرات (۱)

  • شروع یک حس ناب
  • بابا کدبانووو

    پاسخ:
    پاسخ:
    به کدبانوی شما نمیرسه

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی