عدسی
چهارشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۲، ۰۳:۰۰ ب.ظ
بسم الله
سلام
من گاهی که میخوام چیزی درست کنم نیگاه میکنم ببینم چی داریم توی خونه
مثلا اونروز هوس عدسی نمودم و ناهار هیچی نداشتیم
کارم زیاد داشتم یکی سرخ کردن بادنجان بود و سبزی پاک کردن
پس دست بکار شدم برای عدسی درست کردن
عدسی محلی یا ولایتی هم ریزتر هستن هم دیرپز تر
دو پیمانه گذاشتم تا خوب بجوشه
پیاز و سیب زمینی و بادنجان هم سرخ کردم و ادویه و رب بهش زدم مقداری آب ریختم تا یکم بپزه
بیست دقیقه که عدسا جوشید
تمام مواد سیب زمینی و بادنجان و پیاز ریختم داخل عدس ها
اب جوشیده رو هم ریختم سر قابلمه گذاشتم به مدت دوساعت روی حرارت بپزه
تا خوب جا بیفته
و ی مدل دیگه اینه که همین کارو انجام میدم گوشت چرخ کرده سرخ میکنم میریزم
نوش جان
* بدلیل اینکه پدر بنده بادنجان طبعشون نمیکشه و نمیخورن اسم بادنجون نیوردم توی خونه چون اونقده میجوشه در عدسی که تشخیص داده نمیشه
- ۹۲/۰۷/۲۴