آشپزی من و تو
چهارشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۹۲، ۰۹:۲۵ ب.ظ
بازم آشپزی
اما ایندفعه دو تایی
اونم با اس دادن
قارچ و گوجه و رب زده بودی و داشتی میپختی
ازم میپرسی دیگه چی بزنم
یکم فکر کردم گفتم تخم مرغ
گفتی پیاز بزنم بهش؟
گفتم پس اول پیاز ریز خورد کن توی ی ظرف دیگه سرخ کن و تخم مرغ بزن
گفتی نمیشه توی همون طرف بزنم
گفتم اگه قازچ ها نپخته اشکال نداره اما اگه پخته نزن توش
گفتی نه نپخته
گفتم پس وقتی کامل پخته شد ی تخم مرغ بزن
گفتی میگم عزیز زیر شو کم کن درب ماهیتابه رو بذارم؟
گفتم اره شعله رو کم کن سرشو هم بذار تا بپزه
ی چند دقیقه بعد نوشتی برام دست گلت درد نکنه یک یک شد
گفتم دست خودت درد نکنه برا خودت اشپزی شدی ها افرین به تو
و اینگوونه ما دوتایی اشپزی میکنیم
- ۹۲/۰۷/۲۴